Leppäkaari 2, 86100 Pyhäjoki, Finland
fi

YLEISTÄ WOLLER OY:STÄ

TOTEUTAMME KÄYTÄNNÖN METALLITARPEESI
SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN

Woller Oy on 2019 perustettu yritys, jonka erikoisosaaminen on erikois-ovien, luukkujen, ikkunoiden sekä ulkosivujen asennukset. Meillä on vankka kokemus johtaa erilaisia ja vaativia teräsrakennus töitä niin Suomessa kuin ulkomaillakin esimerkiksi OL3 NPP ydinvoimalaprojektista, Ringhals ja Forsmark Ruotsissa.

Vahva osaamisemme mahdollistaa teräskokoonpanojen toteuttamisen myös vaativiin hankkeisiin. Hoidamme myös tarvittaessa projektikokonaisuuksia aina suunnistelusta asennukseen.

Meiltä on mahdollista tilata myös pienempiä kokonaisuuksia asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Yrityksemme on omistautunut työskentelemään korkeiden turvallisuusuusstandardien mukaisesti kaikki turvallisuusriskit huomioon ottaen.

Käytettävissämme on laaja alihankkija / yhteistyö yritys verkko suomessa ja maailmalla.

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme erilaisiin erikoisosaamisiin sekä panostamme turvallisuuteen ja sen kehittämiseen.

Meille on myönnetty ISO 9001:2015, ISO 14001:2015


YHTEISTYÖSSÄ SOMMER GMBH:N KANSSA

Teemme erittäin läheistä yhteistyötä Saksalaisen SOMMER FASSADENSYSTEME-STAHLBAU-SICHERHEIT-TECHNIK GmbH & Co KG.n kanssa. Woller Oy on ainoa pätevä ja sertifioitu toimittaja ja huoltaja kaikille heidän tuotteilleen Suomessa, Baltiassa ja muissa pohjoismaissa.

Sommer GmbH

Suomessa meillä on yhteistyökumppaneina esimerkiksi ProDoor, Vasmet Oy.Olemme "Luotettava Kumppani"

Woller Oy on mukana Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmassa.